Eszel mindennap levest?
Igen, mindennap.
Hetente párszor.
Nem, vagy ritkán.
Szavazás állása
Felhasználás és adatvédelem

Majdnem minden úgy kezdődött, mint egy magyar népmese...

Egyszer volt, hol nem volt… kezdhetném így is a bemutatkozást, hisz szinte olyan a történetünk, mint egy mese. Tele hihetetlen történetekkel, boldogsággal, szomorúsággal, sok munkával.

1994-95 év fordulóján a rendszerváltás gyermeteg kezdőlépéseikor édesapámmal és hajdani párommal (jelenlegi feleségemmel) azon gondolkodtunk, hogy mit kezdjünk a nagybetűs élettel.

Jöttek az ötletek, egyik a másik után cipőbolt, reggeliztető, butik, stb. de valahogy egyiknél sem dobbant meg a szívünk.

És akkor jött az isteni szikra: - Mi lenne, ha Baromfi Szaküzletet nyitnánk! 

1995. május 18-án elindult az első üzletünk. Teltek a munkás napok, hetek majd elindult a nagykereskedelmi részlegünk és további üzleteink.

Jelenleg több GusztaHús márkanév alatt működő üzlettel rendelkezünk és főként nyugat dunántúli régióba, valamint Szlovéniába, Ausztriába, Olaszországba exportáló nagykereskedelmi részlegünk működik.

Termékkínálatunk a friss és fagyasztott baromfi és tőkehúsokra specializálódott valamint vad, hal, egyéb különlegességekkel és tovább feldolgozott termékekkel szolgálunk partnereinknek.

Célunk, hogy a friss hús kiskereskedelmi piacán mi legyünk a legjobbak. Minél több vásárlónknak olyan terméket és szolgáltatást nyújtani, amivel maximálisan elégedet!

Nagyra tisztelt partnerink népes tábora több mint másfél évtizede rendszeres vásárlásaival köszöni meg tisztességes és korrekt munkánkat, amit mi továbbítunk beszállító partnereinknek.

A GustaHús Összehoz minket!

Üdvözlettel: Kovács Gusztáv

16-01-21
Árzuhanás a fülétől a farkáig?
15-11-05
Bárcsak a Nagyi megkóstolhatná!
15-10-30
Szenteljünk egy félórát ennek a jó szok...
15-10-20
FÉLelmetesen jó!
15-10-18
A siker garantált! Te is készítsd el!
15-07-20
Kimondta hogy nem lehet grill partit rendezni...
15-03-23
Megdöbbentő! 1kg sonka árában, 750g vizet...
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
15-03-02
Különös bizsergő feszült hangulat lesz ...
15-02-21
Sütőkolbász = gyomorfájás! Édesanyám u...
14-04-19
Locsolkodás- pro és kontra
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
köszöntelek (1) akció (9) hús (11) érlelt (6) hagyományos (17) húsvét (10) sonka (7) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (4) adalékanyag mentes (5) egészség (7) játék (3) garancia (3) ballagás (1) liba (7) libamáj (4) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (6) recept (14) ünnep (9) karácsony (1) különleges (8) gyors és egyszerű (2) csirke (1)
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-22
Élmény, ami örökké elkísér!
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-13
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! II.
13-02-28
Minőségi éhezés ördögszekerén száguld...