Eszel mindennap levest?
Igen, mindennap.
Hetente párszor.
Nem, vagy ritkán.
Szavazás állása
Felhasználás és adatvédelem

Miért is legyél büszke magadra!

A fennállásunk óta mindig arra törekszünk, hogy elveinkhez hűek maradjunk, és csak akkor változtassunk rajta, ha abból a vevőink kiszolgálásának a minősége javuljon, hogy egyre szélesebb mosollyal térjenek vissza hozzánk.

Indulásunk óta…!

Indulásunk óta a magyar termék, magyar gazdák és munkahelyek fontosságát tűztük ki zászlóshajónk árbocára. Hisz alapvető gondolatnak kellene lenni, hogy ha van munka, akkor van fizetés, ha van fizetés, akkor van vásárlás, és ha van vásárlás, akkor szükség van munkahelyekre.
Ez egy nagyon érdekes ördögi kör, ami a rendszerváltás körül megszakadt és újra rendeződőben van, aminek következtében vannak nyertesek és vannak vesztesek.
Legyen büszke magadra, hisz azzal hogy nálunk vásárolsz, több száz családnak biztosítod munkáját megélhetését évről évre és ezek a családok pedig a Te üzletedben vagy munkahelyeden költik el bevételeiket és így egymást erősítve tudunk előrelépni, fejlődni.

Vásárlóink miért csak a minőségi a magyar friss termékeket szeretik?

Egyszerű a válasz, mert ha Te féltett szeretett gyermekednek venni akarsz valamit, csak a legjobbat szeretnéd. Ezzel nem azt akarjuk sugallni, hogy a magyar termékeknél nincs jobb, vagy nincs hasonló minőségű, csak azt, hogy ma az országba beérkező import húsáru egy része meg sem közelíti minőségben a hazait. Ezért az évtizedek alatt kifejlesztettünk egy hatásos tárgyalás technikát, ami nagymértékben szolgálja érdekeidet, családod biztonságát, pénztárcádat és egészségedet.

Tudom és hiszem, hogy Te szereted…!

Tudom és hiszem, hogy a vevő szereti a kiválót és szereti azt megvásárolni a megfelelő értékén. Nem pedig az olcsó használhatatlan dolgokat, amit utána ki kell dobni a kukába!

Hisz tudod, mindig az a legdrágább, amit ki kell dobni.

Hányszor csalódtál az életben?

Te bizalmad számunkra a legfontosabb, ezért mindent megteszünk, hogy üzleteink kínálatában megtaláljad azt a minőségi friss árut, amit szeretnél.

Higiéniában a maximálisat nyújtjuk, hogy üzleteinkbe lépve a frissességet, tisztaságot sugározzuk.
Apropó, egy történet jut eszemben, amit itt elmesélek pár sorban.

Rendélésedet előre leadhatod, hisz az előre felvett rendelésekre garanciát vállalunk, hogy ezzel is kényelmedet, vásárlási élményedet szolgáljuk.
Kevés az időd és biztosan szeretnél hozzájutni a kedvenc ételednek az alapanyagjához, nem akarsz lemaradni egy jó akcióról, csak telefonálj és a megbeszélt feltételekkel eltesszük, amire szükséged van.

Tudod azt, hogy a XXI. század népbetegsége a minőségi éhezés?

Nem tudod, miért vagy olyan fáradékony és miért betegszel meg olyan sűrűn, lehet, hogy ÉHEZEL?

Most gondolom, nézel rám, mint a luki nyúl, hogy miről is beszélek, de ha részleteiben kíváncsi vagy ezeknek a problémáknak az esetleges okaira olvassad el a minőségi éhezésről szóló írásunkat.

Talán az ott leírt sorok néhány dologra magyarázatot adnak és elgondolkodtat, hogy sok esetben nem mindig az elfogyasztott mennyiség, az íz, az illat, a szín, és az ÁR a legfontosabb.

Receptjeinkkel, termékkínálatainkkal mindig a mértékletességre és az egészséges táplálkozás irányába mozdítunk és semmiképp az esetleges ízfokozókkal, dúsítókkal, különböző adalékokkal telített termékek megvásárlására ösztönzünk. Ezért is fejlesztettük ki a GusztA Ínyenc falatok sajátmárkás termékek egyes csoportját ízfokozó, dúsítók és adalékanyag mentesnek.

Legyen ünnep az étkezés!

Rohanó napjainkban, csak bekapunk pár falatot és már megyünk is tovább, ezzel nincs különösebb gond csak azzal, hogy sokszor olyan dolgokat is elfogyasztunk a nagy rohanás közepette, amit jobb lett volna nem megenni.
Figyelj oda hisz a családod és a Te egészséged mindennél fontosabb!
Időnként szakíts egy kis időt a helyes és mértékletes táplálkozásra és meglátod, hogy minden étkezés felér egy ünneppel.

A GusztaHúsnál azért dolgozunk, hogy Te időt tudjál megtakarítani és rengeteg örömben, boldogságban osztozzál szeretteid társaságában elköltött ebéd vagy vacsora mellet úgy, hogy vigyázunk egészségetekre.

A GusztaHús Összehoz minket!

 

16-01-21
Árzuhanás a fülétől a farkáig?
15-11-05
Bárcsak a Nagyi megkóstolhatná!
15-10-30
Szenteljünk egy félórát ennek a jó szok...
15-10-20
FÉLelmetesen jó!
15-10-18
A siker garantált! Te is készítsd el!
15-07-20
Kimondta hogy nem lehet grill partit rendezni...
15-03-23
Megdöbbentő! 1kg sonka árában, 750g vizet...
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
15-03-02
Különös bizsergő feszült hangulat lesz ...
15-02-21
Sütőkolbász = gyomorfájás! Édesanyám u...
14-04-19
Locsolkodás- pro és kontra
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
köszöntelek (1) akció (9) hús (11) érlelt (6) hagyományos (17) húsvét (10) sonka (7) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (4) adalékanyag mentes (5) egészség (7) játék (3) garancia (3) ballagás (1) liba (7) libamáj (4) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (6) recept (14) ünnep (9) karácsony (1) különleges (8) gyors és egyszerű (2) csirke (1)
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-03-22
Élmény, ami örökké elkísér!