Eszel mindennap levest?
Igen, mindennap.
Hetente párszor.
Nem, vagy ritkán.
Szavazás állása
Felhasználás és adatvédelem
Hogyan eszünk meg egy elefántot? Február
28
Falatonként!

Üdvözöllek és egyben köszöntelek a GusztaHús új weboldalán!

Amint látod, mi először az elefánt legnagyobb combjával kezdtük és ráadásul úgy, hogy egy harapásra.
Mikor előrukkoltam ismerőseimnek, hogy mire készülök és milyen teljesíthetetlen határidőt tűztem ki célul, csak egyszerűen azt mondták – Te nem vagy normális!

Igaz, volt olyan pillanat, mikor megremegett a gyomrom, de kihívások nélkül, nincs dicsőség és persze sajnáltam volna elbukni a telefonomat, ezért apait, anyait beleadtunk, hogy tudjunk indulni.

Sokan kérdezték, miért csináltam, miért kellet a telefonomat kockáztatni? Azért mert harmadik éve csak halogatom az oldalnak az elkészítését. Már lassan nem találtam kifogást, hogy miért csak jövőhónapban kezdjük.

Képzeljétek el egyik kedves barátom az Audi-ját tette fel a Budapest maraton lefutására és megcsinálta. De azt tudnod kell, hogy Ő annyira utál futni, hogy a gimiben még igazgatóit is kapott, mert megtagadta a futást tesi órán.
Úgy hogy tanultam tőle és én is mellé tettem egy kis ösztönzőt, hogy legyen tétje ennek a célnak.
Egyszer próbáld ki te is, meglátod fantasztikus érzelmi hullámvasúton fogsz utazni.

De nem az a lényeg, hogy mi mennyi munkát raktunk a történetbe, hanem az hogy Te mit tudsz belőle kivenni.

Mert ez az oldal neked készül! Jól látod nem készült, hanem készül, mert még nincs kész és egy jó darabig nem is lesz kész, folyamatosan töltjük fel újabb és változatosabb dolgokkal, hogy információ éhségedet csillapítsuk.

Bármi kérdés felmerül a húsokkal kapcsolatban, érdekesség jelenik meg a piacon, itt próbálunk informálni.

Természetesen a friss akciókat, baromi jó recepteket és különlegességeket nem szabad figyelmen kívül hagynod. Mindig arra fogunk törekedni, hogy a legjobbat kapjad.

Mivel hamarosan nőnap közeledik, készülünk egy apró meglepetéssel a GusztaHús üzleteiben, ha arra jársz március 8.-án pénteken nézzél be, nem kell vásárolnod, nem kell semmit sem csinálnod, csak nézzél körbe, mert szeretnék adni valamit!

Március hónapra van még egy nagy eseményünk ez pedig a húsvét. Szeretnék segíteni neked abban, hogy tisztábban lássál a sonkák viharos tengerén. Erről majd fogsz kapni hírlevelet, ha feliratkoztál, vagy itt olvashatod a blogon.

Gyors beköszönőnek ennyit, a folytatást pedig látni fogod. Bízom benn, hogy tudunk segíteni és hasznos lesz számodra.
Gyere velünk, mert a GusztaHús összehoz bennünket!
Kovács Gusztáv

16-01-21
Árzuhanás a fülétől a farkáig?
15-11-05
Bárcsak a Nagyi megkóstolhatná!
15-10-30
Szenteljünk egy félórát ennek a jó szok...
15-10-20
FÉLelmetesen jó!
15-10-18
A siker garantált! Te is készítsd el!
15-07-20
Kimondta hogy nem lehet grill partit rendezni...
15-03-23
Megdöbbentő! 1kg sonka árában, 750g vizet...
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
15-03-02
Különös bizsergő feszült hangulat lesz ...
15-02-21
Sütőkolbász = gyomorfájás! Édesanyám u...
14-04-19
Locsolkodás- pro és kontra
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
köszöntelek (1) akció (9) hús (11) érlelt (6) hagyományos (17) húsvét (10) sonka (7) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (4) adalékanyag mentes (5) egészség (7) játék (3) garancia (3) ballagás (1) liba (7) libamáj (4) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (6) recept (14) ünnep (9) karácsony (1) különleges (8) gyors és egyszerű (2) csirke (1)
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-03-22
Élmény, ami örökké elkísér!
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...