Eszel mindennap levest?
Igen, mindennap.
Hetente párszor.
Nem, vagy ritkán.
Szavazás állása
Felhasználás és adatvédelem
„Ezt nem lehet szépen enni” szendvics Szeptember
09
Imádom azokat az ételeket, amikor az etikettet semmibe lehet venni!

Egyszerüen imádom, de felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy késsel villával ez az étel felejtős, csak kézzel és jó sok szalvétával, ha nem akarunk nyakig szószosak lenni.

Ismét gazdagodtunk egy fantasztikus receptel, ami Max konyhájából került az asztalunkra, egyszerű, finom, szaftos, és nagyon JÓ!

Csak ajánlani tudom, azoknak akik nem öltönyben nyakkendőben akarnak egy nagyon jót kajálni!

Elkészítési idő: 15-20 perc

Nehézségi fok: 2/5

GusztaHús receptek

0,8-1 kg lassan sült sertéscomb

2 zsúr szendvicskenyér

2-3 evőkanál majonézes torma

zöldsaláta levelek, retek

30-40 dkg vegyes vágott savanyúság

majonéz, BBQ szósz

GusztaHús receptek

1. Vágjuk félbe a kenyereket, és egy kicsit pirítsuk meg. A sült húst szeljük vékony szeletekre. A savanyúságot nyomkodjuk ki, és keverjük össze majonézzel. Nem kell, hogy tocsogjon, inkább csak vonja be. A retket vágjuk vékony szeletekre.

2. Kenjük meg a kenyér alját majonézes tormával, arra tegyünk saláta leveleket, következik a sülthús. Locsoljuk meg a BBQ mártással, arra a majonézes saláta, végül a retek, arra pedig a kenyér teteje. Vágjuk keresztben 2-3 darabra, és úgy tálaljuk.

GusztaHús receptek

Tipp & trükk: A most oly divatos tépett malac szendvics (pulled pork) egyszerűbb változata, ami könnyedén elkészíthető otthoni körülmények között. A hideg húst könnyebb vékonyan szelni, érdemes pihentetni kicsit. Majonéz helyett készíthetünk mustárból és görög joghurtból öntetet, ezt használhatjuk a savanyúsághoz, de tormával kikeverve, a szendvics aljába is.


Készítse el Ön is és fogyassza egészséggel, jó étvággyat!

Somogyi Zoltán

www.maxkonyhaja.hu

 

 

19-09-17
A legfontosabb titkos „infót” még nem ...
19-09-10
Ha ez kiderül a titkos „informátoromat”...
19-09-09
„Ezt nem lehet szépen enni” szendvics
19-09-02
Ország, Világ Lakói figyeljetek!
19-08-30
Kacsadarabok almás káposztaágyon
19-08-30
Kacsadarabok almás káposztaágyon
19-08-25
Kérek tőled egy kis segítséget!
19-08-21
Botrányos, ami történt!
19-08-18
Egyszerű és ízletes!
19-08-08
A főnök üzent: „Elmentem nyaralni!”
16-01-21
Árzuhanás a fülétől a farkáig?
15-11-05
Bárcsak a Nagyi megkóstolhatná!
15-10-30
Szenteljünk egy félórát ennek a jó szok...
15-10-20
FÉLelmetesen jó!
15-10-18
A siker garantált! Te is készítsd el!
köszöntelek (1) akció (13) hús (17) érlelt (6) hagyományos (20) húsvét (10) sonka (7) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (5) adalékanyag mentes (5) egészség (8) játék (4) garancia (5) ballagás (2) liba (8) libamáj (5) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (9) recept (19) ünnep (10) karácsony (1) különleges (12) gyors és egyszerű (4) csirke (2) bárány (1) (15) közös munka (2) tyúk (1) sertés (1) sertés comb (1)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
13-11-05
Jutalmazd meg magadat és családodat, egy cs...
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?
13-03-22
Élmény, ami örökké elkísér!