A húsvéti sonkádhoz milyen kalácsot eszel?
Sósat!
Édeset!
Valami mást!
Szavazás állása
Különös bizsergő feszült hangulat lesz úrrá mindenkin! Március
02
Csípős hajnalon, mikor még a madarak is alszanak, már a háziak...

Csípős hajnalon, mikor még a madarak is alszanak, már a háziak vizet forralnak, hagymát pucolnak, edényeket pakolnak. Az utca sötét takarója alatt, fura gumicsizmás alakok begubózva egy irányba haladnak. A lépések zajára kutyák hada csaholva jelzi, itt valami nem stimmel. Egy takaros kisház udvarában világosság uralkodik miközben, ez az amúgy csendes udvar benépesedik. Itt biza disznóvágásra készülnek.

A hentesmester is megérkezik, aki nagy tiszteletnek örvend. Különös bizsergő feszült hangulat lesz úrrá mindenkin, a házigazda, hogy a feszéltséget oldja egy bemelegítő pálinkával kínálja meg az egybegyűlteket....

Hentesként rengeteg házi disznóvágást vezényeltem le és mindig különös hangulat lengte körül, ezt a nemes eseményt. Viszont szinte minden háznál 5 fő pontja volt a disznóvágásnak:

1; Bemelegítő pálinka! (Na jó,  valakinek tea.)

2; Reggelinél a reszteltmáj ízének és keménységének elemzése !

3; Ebédnél a paradicsomos húsoskáposzta és a friss pecsenyék ínycsiklandó ízei hogy párosulnak egy pohár bor zamatával.

4; Hurka és kolbásztöltésnél "egy kis sót elbírna" megállapítások mellet a család különböző ízlését egységesíteni.

5; Zsírsütés és tepertő kóstolás.

Mivel nem mindenkinek adatik meg a disznóvágások okozta örömök és nehézségek átélése, ezért mi a GusztaHúsnál az örömök megismertetésével kedveskedünk vásárlóinknak. Mivel GusztA termékeink a hagyományok mentén halad és házias ízvilágot követi, ezért rendszeres  akcióink mellett termék kóstolókat is tartunk. Most három kedvencünket mutatjuk be a natúr sertés tepertőt és sósat valamint a különleges fűszereset.

Most gyere a hozzád legközelebbi üzletünkbe és kóstold meg kedvenc tepertőinket és vásárolj friss termékeinkből!

Itt látod aktuális akciónkat:

 

Az ajánlat 2015. március 3-tól 14-ig, ezen belül a készlet erejéig érvényes.

 

24-11-26
Ajándékozd a választás szabadságát!
24-10-26
Meg kérdeztem a mesterséges intelligenciát...
22-02-01
ÁRSTOP!
20-11-24
Miért készíts házi sonkát? Hogy készít...
20-10-24
Nem csoda hogy kipusztult!
20-10-12
PREMIER! Őstulok a GusztaHúsnál!
20-09-26
Már 25 éve együtt!
20-09-09
Gulyást a bélszínből!!!!!! – NOOOORMALI...
20-09-09
Se kedv, se idő! Mit TEGYÜNK?
20-06-27
Úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszol...
20-05-20
Hullámvasúton a mélybe!
20-05-02
SousVidolt Kacsamell fűszeres puliszkával
20-04-24
Még több helyre szállítunk házhoz!
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
20-04-03
Friss húsok házhoz jönnek!
akció (17) hús (21) érlelt (7) hagyományos (27) húsvét (13) sonka (8) házikolbász (2) trükk (5) kereskedők (6) adalékanyag mentes (10) egészség (15) játék (4) ballagás (2) garancia (6) liba (8) libamáj (6) Márton (7) Márton nap (7) kacsa (11) recept (25) ünnep (16) karácsony (3) különleges (24) gyors és egyszerű (7) csirke (3) bárány (1) (15) közös munka (11) tyúk (1) sertés (3) sertés comb (2) köszöntelek (3) vad (2) vadhús (2) muflon (1) házhoz szállítás (5) gusztahús (12) guszta (5) szürkemarha (2) őstulok (5)
13-03-27
Másképpen bánjunk a gyorspácolttal, és m...
14-04-18
Egy titkos sonka recept, amit eddig csak egy ...
13-02-28
Ne dőlj be a kereskedői trükköknek! I.
13-10-18
Miért sütünk kacsát mindenszentekre?
13-09-26
Van élet a zsírjában sült libamájon túl...
13-03-21
Ízekben őrzött hagyományok!
13-03-27
Van egy rossz szokásom húsvétkor…
13-02-28
Hogyan eszünk meg egy elefántot?
13-12-14
Nem irigylem Kedves Asszonyom!
14-04-12
A gulyás kultusz leáldozott, te is lehetsz ...
14-02-28
Szerencse kereke forgandó!
15-03-12
Egy forradalmi nap után, egy talán forradal...
20-04-23
Lassan sült sertéscomb
13-03-12
Vigyázz! Párizsi az új sonka!
13-03-29
Megeszed vagy kókányolsz?